Web not matching CLI

Ask for help and report issues with the Windows version of Transmission
Post Reply
jriker1
Posts: 2
Joined: Sat Mar 31, 2018 1:50 am

Web not matching CLI

Post by jriker1 »

I installed transmission 2.93. When I run the CLI and put a torrent in it, and then open the web the download isn't showing there. I can put a torrent in the web interface and that download and doesn't show in the CLI. Why are they not tied together? Also I can go into the CLI and set a password for the web interface but it logs in without. What's going on here?

Thanks.

JR
cfpp2p
Posts: 290
Joined: Sat Aug 08, 2009 3:14 pm

Re: Web not matching CLI

Post by cfpp2p »

seems like you've installed and running both Daemon and Qt client both and at once.
check here #windows-defaults
https://github.com/transmission/transmi ... s-defaults
peace doesn't come without a price...
there is nothing truer on Earth or of the Universe
skitten
Posts: 1
Joined: Tue Feb 11, 2020 3:05 pm

Re: Web not matching CLI

Post by skitten »

cfpp2p wrote: Mon Apr 02, 2018 3:06 pm seems like you've installed and running both Daemon and Qt client both and at once.
check here #windows-defaults
https://github.com/transmission/transmi ... s-defaults
I'm not the OP, but I'd still like to thank you for the response. I was trying to use the web UI and I had previously done EVERYTHING in the QT client. So I copied everything from %LOCALAPPDATA%/transmission to %LOCALAPPDATA%/transmission-daemon and now my web ui has all my data and to use the QT client, I just now have to connect to the daemon.

That link was very handy.
Post Reply