HELP NEEDED:Newly created torrent shows only 99.9% availability when added (state is "Downloading" instead of "Seeding")

Ask for help and report issues not specific to either the Mac OS X or GTK+ versions of Transmission
transcooler
Posts: 2
Joined: Sun Dec 10, 2017 3:41 pm

HELP NEEDED:Newly created torrent shows only 99.9% availability when added (state is "Downloading" instead of "Seeding")

Postby transcooler » Sun Dec 10, 2017 3:46 pm

Code: Select all

$ transmission-create --version
transmission-create 2.92 (14714)
$ transmission-remote --version
transmission-remote 2.92 (14714)


I created a torrent from a directory:

Code: Select all

transmission-create -p \
    -o "$torrent_filename" \
    "$torrent_directory_name/"


Then add it:

Code: Select all

transmission-remote \
    -n $transmission_username:$transmission_password \
    -a "$torrent_filename"


In the Transmission web GUI, I see Transmission verifies local data, then instead of displaying a green bar to indicate it's seeding, it's a blue bar saying "Idle". Look into the torrent's info, and it reads

Code: Select all

Availability: 99.9%


When I look in the torrent's file list on the Transmission web GUI, all files show 100%, except one file at the end that's at

Code: Select all

0 B of 80 kB (0.00%)


The state of the torrent is "Downloading" instead of "Seeding".

How could this be? Any thoughts?
Last edited by transcooler on Wed Jan 10, 2018 10:06 pm, edited 1 time in total.

transcooler
Posts: 2
Joined: Sun Dec 10, 2017 3:41 pm

Re: Newly created torrent shows only 99.9% availability when added (state is "Downloading" instead of "Seeding")

Postby transcooler » Wed Jan 10, 2018 10:05 pm

Bump.

Does anybody have a suggestion for helping me fix this?


Return to “Support”