Error: portTested: http error 0: No Response

Ask for help and report issues not specific to either the Mac OS X or GTK+ versions of Transmission
Post Reply
pxveqnrt
Posts: 2
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:26 pm

Error: portTested: http error 0: No Response

Post by pxveqnrt » Sun Dec 02, 2018 9:47 pm

Hi,
I have a transmission-daemon 2.94 (d8e60ee44f) set up on a Ubuntu 18.04.1 server, but it seems not to be working correctly.
If i test the port using transmission-remote -n '_____:______' -pt
I get the following error:
Error: portTested: http error 0: No Response

Testing the port with curl http://portcheck.transmissionbt.com/<port-number> i get:
1


I saw in a different post something similar but their problem was on the /etc/resolv.conf permissions, mine are:
-rw-r--r-- 1 root root 54 Dec 1 16:55 /etc/resolv.conf

And if i log in with the debian-transmission i have no problem resolving any url.

If i try to add a torrent via transmission-remote i get a diferent error: Error: gotMetadataFromURL: http error 0: No Response
And if i add it via the web interface i can see on the logs Could not connect to tracker (announcer.c:996)

I tried to purge and reinstall, but the errors won't get fixed.
Any thoughts on how to debug this issue or what could be the problem?

pxveqnrt
Posts: 2
Joined: Sun Dec 02, 2018 9:26 pm

Re: Error: portTested: http error 0: No Response

Post by pxveqnrt » Mon Dec 03, 2018 7:07 pm

Disabling IPv6 didn't work either (viewtopic.php?f=2&t=19152#p76510)

Post Reply