Icon in transfers window will not work

Ask for help and report issues with the Mac OS X version of Transmission
Post Reply
m-rick
Posts: 6
Joined: Sun Apr 13, 2008 9:52 am

Icon in transfers window will not work

Post by m-rick » Sun Apr 13, 2008 9:55 am

The Pause/Relaunch and Reveal icons in the transfers window will not work when clicking on them.

Mac OS X 10.4.11 / Transmision 1.11
Last edited by m-rick on Sun Apr 13, 2008 10:07 am, edited 1 time in total.

Jethryn Freyman
Posts: 695
Joined: Wed Oct 31, 2007 6:11 am
Location: Australia

Post by Jethryn Freyman » Sun Apr 13, 2008 10:06 am

They're working fine for me on OS X 10.5.2 and version 1.11+ (r5601) of Transmission. Try updating to the latest nightly version and see if it still happens. Link is below.
Transmission nightlies: http://transmission.xpjets.com/

m-rick
Posts: 6
Joined: Sun Apr 13, 2008 9:52 am

Post by m-rick » Sun Apr 13, 2008 10:11 am

no changes, the icons do nothing while clicking on them.

johnoz
Posts: 18
Joined: Mon Nov 05, 2007 10:29 pm

Post by johnoz » Mon Apr 14, 2008 5:56 am

Not working for me either -- 10.4.11 and 1.11 (5609) and haven't been for a while.

jland
Posts: 25
Joined: Tue Mar 07, 2006 4:10 pm

Post by jland » Mon Apr 14, 2008 1:20 pm


Jethryn Freyman
Posts: 695
Joined: Wed Oct 31, 2007 6:11 am
Location: Australia

Post by Jethryn Freyman » Mon Apr 14, 2008 3:01 pm

So far this seems to be only affecting users with OS X 10.4. Anybody affected with Leopard ?
Transmission nightlies: http://transmission.xpjets.com/

johnoz
Posts: 18
Joined: Mon Nov 05, 2007 10:29 pm

Post by johnoz » Tue Apr 15, 2008 10:28 am

Just installed T 1.11 5622 and it seems to work okay now. :-)

Thanks

m-rick
Posts: 6
Joined: Sun Apr 13, 2008 9:52 am

Post by m-rick » Sat May 10, 2008 6:51 pm

For me it still doesn't work in version 1.2

Fabruccio
Posts: 5
Joined: Sun May 11, 2008 2:54 am
Location: Madrid

Post by Fabruccio » Sun May 11, 2008 3:33 am

Hi. Using OSX 10.4.11

Transmission versions tested:
1.20 buttons disabled
1.11 buttons disabled
1.10 buttons OK
1.06 buttons OK

HTH

m-rick
Posts: 6
Joined: Sun Apr 13, 2008 9:52 am

Re: Icon in transfers window will not work

Post by m-rick » Wed Dec 31, 2008 9:25 pm

Same problem now with version 1.42 !!

Post Reply