How to reinstall 1.40?

Ask for help and report issues with the Mac OS X version of Transmission
Post Reply
brady7
Posts: 8
Joined: Fri Jan 02, 2009 3:46 pm

How to reinstall 1.40?

Post by brady7 » Fri Jan 02, 2009 3:54 pm

Hey there. I'm also having trouble with 1.42 (I'm on a 0SX 10.4.11 G3 (don't laugh)). I downloaded the old 1.40. How do I reinstall it? Is it a problem that I'm in the middle of several torrents?

Thanks.

sortof
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 2009 7:48 pm

Re: How to reinstall 1.40?

Post by sortof » Fri Jan 02, 2009 5:40 pm

After the disappointing experience with 1.42 I downgraded straight to 1.34 while being in the middle of some downloads just by copying it into the applications folder. It worked without any problems. I tried thereafter the same thing by overwriting 1.34 with 1.40 and 1.41 but both were kind of crashy doing this. Now back to a stable 1.34.

brady7
Posts: 8
Joined: Fri Jan 02, 2009 3:46 pm

Re: How to reinstall 1.40?

Post by brady7 » Fri Jan 02, 2009 6:30 pm

Thanks for the reply. For some reason, the file I downloaded didn't have .dmg at the end. Just found the correct file in one of the threads about 1.42 problems, double-clicked, & I'm back to 1.40. Now I just have to deal with the lurching uploads! I'll monitor this board & upgrade when it's working better.

Thanks for all the work folks. Happy New Year.

sortof
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 2009 7:48 pm

Re: How to reinstall 1.40?

Post by sortof » Sat Jan 03, 2009 8:20 am

I´m now back to 1.4 as well, it´s working well so far.

Post Reply