Can't get "X bytes of X GB SELECTED"

Ask for help and report issues with the Mac OS X version of Transmission
Jethryn Freyman
Posts: 695
Joined: Wed Oct 31, 2007 6:11 am
Location: Australia

Can't get "X bytes of X GB SELECTED"

Postby Jethryn Freyman » Fri Feb 12, 2010 2:40 am

Just upgraded to 1.83. Thought I'd give it a spin after using uTorrent for several months. Running OS X 10.5.8 Intel.

I've noticed that I can no longer click on the "X bytes of X GB (X.XX%) to change it to "X bytes of X GB selected (X.XX%).

Is this a bug? Is it an intentional change? (and if so, why?) Or have I just missed something?

Keep up the good work :D
Transmission nightlies: http://transmission.xpjets.com/

livings124
Transmission Developer
Posts: 3133
Joined: Fri Jan 13, 2006 8:08 pm

Re: Can't get "X bytes of X GB SELECTED"

Postby livings124 » Fri Feb 12, 2010 2:50 am

This is swappable in the bottom-left action menu.

Jethryn Freyman
Posts: 695
Joined: Wed Oct 31, 2007 6:11 am
Location: Australia

Re: Can't get "X bytes of X GB SELECTED"

Postby Jethryn Freyman » Fri Feb 12, 2010 4:51 am

Thanks. I actually looked in that menu but didn't notice it. Guess I was just used to the older versions and didn't look closely enough for changes.
Transmission nightlies: http://transmission.xpjets.com/


Return to “Mac Support”