Trouble accessing the web interface...

Discussion of the Web Interface for Transmission, formerly known as Clutch. This applies to all version of Transmission
kipouros
Posts: 6
Joined: Mon Mar 13, 2017 2:30 pm

Trouble accessing the web interface...

Postby kipouros » Mon Mar 13, 2017 2:41 pm

Hello and greetings,

I've been running transmission-daemon inside an ubuntu lxc container on a debian jessie host.

Everything was working fine until 3-4 days ago that I apt upgraded the container
after noticing there was a new transmission update. (I have the ppa)

Ever since the update I can't access the web interface, and also transmission-qt
that I use as remote from my desktop can't connect either.

There was no configuration change from my side (settings.json etc)

Anyone have any idea???

Regards

MFraz74
Posts: 2
Joined: Thu Mar 23, 2017 10:21 pm

Re: Trouble accessing the web interface...

Postby MFraz74 » Fri Mar 24, 2017 9:40 pm

I've had to roll back to the previous version 2.92-0ubuntu0.16.04.2 to get it to work again. Could this be something different between the package for 16.04 and the one for 16.10?

kipouros
Posts: 6
Joined: Mon Mar 13, 2017 2:30 pm

Re: Trouble accessing the web interface...

Postby kipouros » Wed Jan 24, 2018 10:16 pm

Noone cares to answer... so freaking dissapointed...

VoXqWBqQME6WtI
Posts: 13
Joined: Tue Jan 26, 2010 10:16 am

Re: Trouble accessing the web interface...

Postby VoXqWBqQME6WtI » Sun Feb 11, 2018 10:30 am

rpc-host-whitelist-enabled: Boolean (default = true. Added in v2.93)


Return to “Web Interface”